WORKSHOP: bereiken en herstellen van gezondheid en balans in organisaties

Module 2 van Het Genuine Contact programma

Deze workshop wordt verplaats naar begin 2020. Heb je interesse mail dan naar ad@advanroosmalen.nl

5 en 6 november 2019 |   leusden, Nederland

File_001.jpeg

bereiken en herstellen van gezondheid en balans in orgnisaties

Module 2 van het Genuine Contact programma

Werken met een holistisch perspectief voor succesvolle organisaties

De wereld waarin we leven is dynamisch en veranderingen volgen elkaar snel op. De uitdagingen en problemen waar we voor staan zijn vaak complex. Dit vraagt veel van onszelf, onze collega’s en onze organisaties. De organisatorische elementen die succesvol opereren in belangrijke mate bepalen, zijn gezondheid en evenwicht van de organisatie.

Over de workshop

Als deelnemer aan deze workshop leer je hoe je een organisatorische diagnose uitvoert, waaruit zal blijken wat aanwezig is en wat vervangen of gereinigd moet worden - informatie die erg belangrijk bij een reorganisatie. De diagnose is het beginpunt en daarmee ontstaat de route naar het herstel van de gezondheid en balans in de organisatie.

Dezelfde multifunctionele tools die worden gebruikt voor de diagnose, worden ook gebruikt voor het herstelproces en in vele andere processen. Met deze tools kun je de gezondheid en balans van de organisatie periodiek monitoren en aanpassingen doorvoeren om de gewenste staat van de organisatie op duurzame wijze te onderhouden.

Je verlaat deze ervaringsgerichte en interactieve workshop met:

  • Een praktisch, holistisch kader voor het doen van een organisatorische diagnose

  • Een complete diagnose van jouw organisatie vanuit jouw eigen perspectief

  • Een praktisch en holistisch kader voor het bereiken en onderhouden van duurzame organisatorische gezondheid

  • Ervaring met het werken met multifunctionele tools als de De Medicine Wheel Tool©, de rouwcyclus, de organisatorische levenscyclus en de verhaallijn.

  • Een complete vaardigheids- en kennismodule voor consultants, managers en leiders, die op zichzelf ingezet kan worden, als ook samen met andere modules uit het Genuine Contact™-programma.

VERANKERING LEERPUNTEN

Na de workshop bieden wij peer-to-peer mentoring sessie aan. Het is onze ervaring dat een dergelijk gesprek helpt met het verankeren van het geleerde in de pratijk.

Over Genuine Contact

Het programma en de aanpak van Genuine ContactTM bieden eenvoudige en krachtige kaders en processen, die organisaties ondersteunen om zeer succesvol te worden. Ze helpt een cultuur van leiderschap ontwikkelen en tegelijkertijd de gezondheid en het evenwicht van de organisatie duurzaam te behouden.

Genuine ContactTM professionals helpen bedrijven en organisaties over de hele wereld met het bereiken van hun doelen. Ze zetten effectief gefaciliteerde vergaderingen in als katalysator voor verandering. In een reeks workshops bieden zij vaardigheidstraining en vergroting van persoonlijke capaciteit aan. Daarnaast stimuleren ze actief peer-to-peer leren.

 

 

deze workshop IS VOOR IEDEREEN

  • die betrokken is bij organisatorische veranderingsprocessen en reorganisaties. 

  • die werkt aan duurzaam welzijn van het personeel in een veeleisende werkomgevingen.

  • die werkt aan de veerkracht van zijn of haar organisatie.

  • die hun kennis van de Genuine Contact™ aanpak voor leiderschap en organisatorisch succes wil verdiepen.

 

Over de trainers

Ad van Roosmalen en Doris Gottlieb, ervaren consultants in organisatie- en leiderschapsontwikkeling, bundelen hun krachten in deze workshop. Ad heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leiden van en samenwerken met multidisciplinaire teams en in projectmanagement, de laatste vijf jaar gespecialiseerd in het inzetten van participatieve processen in organisaties, communities en netwerken. Doris heeft ruim 25 jaar ervaring als consultant, trainer en mentor in het begeleiden van mensen en organisaties bij het benutten van hun potentieel. Samen brengen ze elk hun eigen specifieke sterke punten, expertise en praktische inzichten in om je een rijke en gevarieerde leerervaring te bieden.


Als consultants hebben zij organisaties, waaronder World Wildlife Fund, IBA Erasmus Universiteit, Universiteit Leiden, gemeente Maassluis, gemeente Apeldoorn en Emancipator, geholpen bij het toepassen van de Genuine ContactTM benadering om het succes van hun organisatie te vergroten.

DETAILS

datum en tijd: 5 en 6 november van 9.00u-17.00u

max. aantal deelnemers: 15

lokatie: ISVW, Dodeweg 8, Leusden

prijs: 

€900,- ex BTW

€750,- ex BTW kleinbedrijf/ kleine NGO

€540,- ex BTW student / start-up

verblijf

Overnachting is niet inbegrepen. Neem contact met ons op voor mogelijkheden.

vereist

Module 1 Op weg naar gezondheid en balans in organisaties

Deze module wordt op maandag 4 november op dezelfde lokatie gegeven en op vrijdag 11 oktober in Maassluis.