WORKSHOP: Op weg naar gezondheid en evenwicht in organisaties

Module 1 van Het Genuine Contact programma

Deze workshop wordt verplaats naar begin 2020. Heb je interesse mail dan naar ad@advanroosmalen.nl

 maandag 4 november 2019 |  14-18 uur | leusden, Nederland

tyler-milligan-56027-unsplash.jpg

Op weg naar gezondheid en evenwicht in organisaties

Module 1 van het Genuine Contact programma

Werken met een holistisch perspectief voor succesvolle organisaties

De wereld waarin we leven is dynamisch en veranderingen volgen elkaar snel op. De uitdagingen en problemen waar we voor staan zijn vaak complex. Dit vraagt veel van onszelf, onze collega’s en onze organisaties. De organisatorische elementen die succesvol opereren in belangrijke mate bepalen, zijn gezondheid en evenwicht van de organisatie.

Over de workshop

In deze workshop introduceren we een holistische werkwijze, gericht op gezondheid en evenwicht van organisaties. Je gaat ontdekken wat voor jou en jouw organisatie de voordelen zijn van het werken aan deze belangrijke organisatorische elementen. Je ontwikkelt een eigen perspectief op wat nodig is om gezondheid en evenwicht te bereiken en te behouden. Je leert werken met enkele eenvoudige en makkelijk toepasbare tools, waarmee je gelijk een verschil kan maken in jouw organisatie.

Deze workshop is ervaringsgericht en praktisch ingesteld. Je verlaat deze workshop met:

  • Een nieuw perspectief op gezondheid van organisaties.

  • Een set eenvoudige en makkelijk toepasbare tools om je te helpen bij het herstellen van gezondheid, evenwicht en veerkracht in jouw organisatie.

  • Inzicht in hoe jouw wereldbeeld de organisatie beïnvloedt.

  • Kennis van de aanpak en het programma van Genuine ContactTM.

VERANKERING LEERPUNTEN

Na de workshop bieden wij een vervolggesprek aan met een van de trainers. Het is onze ervaring dat een dergelijk gesprek helpt met het verankeren van het geleerde in de pratijk en geeft de gelegenheid om met ons te praten over welke stappen je verder kan zetten op weg naar gezondheid en evenwicht van jou organisatie. Wij plannen 1,5 uur voor dit gesprek, dat ook online kan plaatsvinden.

Over Genuine Contact

Het programma en de aanpak van Genuine ContactTM bieden eenvoudige en krachtige kaders en processen, die organisaties ondersteunen om zeer succesvol te worden. Ze helpt een cultuur van leiderschap ontwikkelen en tegelijkertijd de gezondheid en het evenwicht van de organisatie duurzaam te behouden.

Genuine ContactTM professionals helpen bedrijven en organisaties over de hele wereld met het bereiken van hun doelen. Ze zetten effectief gefaciliteerde vergaderingen in als katalysator voor verandering. In een reeks workshops bieden zij vaardigheidstraining en vergroting van persoonlijke capaciteit aan. Daarnaast stimuleren ze actief peer-to-peer leren.

 

 

deze workshop IS VOOR IEDEREEN

  • die leiding geeft aan een team of organisatie.

  • die werkt in organisatieontwikkeling.

  • die wil werken in een gezonde én succesvolle organisatie en op zoek is naar een nieuwe weg om daar te komen.

 

Over de trainers

De training wordt gegeven door Ad van Roosmalen (ElevateWork) en Wieneke Olthof (Providers of Goodness). Beide zijn gecertificeerd Genuine Contact trainer. Ad is een ervaren consultant in organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leiden van en samenwerken met multidisciplinaire teams en in projectmanagement, de laatste vijf jaar gespecialiseerd in het inzetten van participatieve processen in organisaties, communities en netwerken. Wieneke heeft 7 jaar ervaring in het werken met participatieve methoden, in eerste instantie in de wereld van brand communication en tegenwoordig past ze ze toe in collectieve innovatieprojecten.

Ad en Wieneke brengen elk hun eigen specifieke sterke punten, expertise en praktische inzichten, om je een rijke en gevarieerde leerervaring te bieden.

Als consultants hebben zij bij organisaties, waaronder University of Science and Technology (Korea), VU Amsterdam, Universiteit Leiden, gemeente Maassluis, gemeente Apeldoorn, ondersteunt met behulp van de Genuine ContactTM benadering om het succes van hun organisatie te vergroten.

DETAILS

datum en tijd: maandag 4 november, 14-18 uur

max. aantal deelnemers: 15

lokatie: ISVW, Dodeweg 8, Leusden

prijs: €125,- ex BTW